ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ζαγκλιβέρης: «Θα τον αγαπάω μέχρι να πεθάνω» λέει η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

«Έδωσε δύναμη μέχρι την τελευταία του στιγμή»

Γ.Ζαγκλιβέρης: «Θα τον αγαπάω μέχρι να πεθάνω» λέει η αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

Συντετριμμένη παραμένει η σύντροφος του 30χρονου ποδοσφαιριστή Γιώργου Ζαγκλιβέρη που έφυγε από τη ζωή, μετά από “μάχη” με σπάνια μορφή καρκίνου. 

Η κηδεία του 30χρονου ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (16/01) στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Παλαιοκώμη Σερρών και σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

«Ήταν ο άνδρας της ζωής μου και θα είναι ο άνδρας της ζωής μου. Έδωσε δύναμη μέχρι την τελευταία του στιγμή. Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω ακόμα μέχρι να πεθάνω», είπε η αρραβωνιαστικιά του, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο αδελφός του μίλησε, επίσης, στην εκπομπή και ανέφερε πως η μάχη του Γιώργου με την ασθένεια ξεκίνησε αρχές Ιουλίου, με τον άτυχο 30χρονο να μαθαίνει για την ασθένειά του, κάνοντας εξετάσεις αίματος μετά από ατύχημα με τη μηχανή του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ήταν ένα υπόδειγμα δύναμης. Ήταν ένας πραγματικός μαχητής. Ο αδελφός μου ήταν πολύ κοινωνικός, το μεγαλύτερο όνειρό του ήταν να έχει παντού ανθρώπους που θα τον αγαπάνε. Και το κατάφερε”, ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.