ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: Γυναίκα διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Άρης

Ποια είναι η Στεφανί Φραπάρ - Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου: Γυναίκα διαιτητής στο Παναθηναϊκός – Άρης

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα αναλάβει γυναίκα διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ όρισε τη Γαλλίδα, Στεφανί Φραπάρ στο Παναθηναϊκός – Άρη.

Η Στέφανι Φραπάρ είναι μία από τους κορυφαίους διαιτητές της UEFA και έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν και άλλους τελικούς, με την ΕΠΟ να την επιλέγει για το μεγάλο ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η 1η γυναίκα διαιτητής, η οποία διαιτήτευσε αγώνα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου Ανδρών (Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), τελικό Κυπέλλου Γαλλίας, αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και το Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

Στη διαιτητική ομάδα του φετινού τελικού θα συμμετάσχουν επίσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1ος Βοηθός: Mikael Berchebru
2ος Βοηθός: Steven Torregrossa
4ος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
VAR: Hamid Guenaoui
AVAR: Κωνσταντίνος Ψάρρης
Παρατηρητής: Ελένη Λαμπαδαρίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.