ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Τράμπζονσπορ στο μεταξύ τους φιλικό

Σκόρερ για τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα οι Λιβάι Γκαρσία, Νίκλας Ελίασον και Τομ Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Τράμπζονσπορ στο μεταξύ τους φιλικό

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Τράμπζονσπορ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Σκόρερ για τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα οι Λιβάι Γκαρσία, Νίκλας Ελίασον και Τομ Φαν Βέερτ.

Μπορεί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι να είχαν την κατοχή, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η ΑΕΚ απέκτησε τον έλεγχο και στο 31ο λεπτό έκανε το 1-0 χάρη στο γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

Ο επιθετικός της Ένωσης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε ένα όμορφο πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας.

Το 2-0 έγινε πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, με τον Ελίασον να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Στην επανάληψη, ο Ματίας Αλμέιδα έκανε μερικές αλλαγές στην σύνθεση της ΑΕΚ, ωστόσο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα.

Η Τράμπζονσπορ μείωσε σε 2-1 στο 54΄ με τον Μάξι Γκόμες, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάσου Μπακασέτα.

Παρά το συγκεκριμένο γεγονός, οι παίκτες του Αλμέιδα δεν πτοήθηκαν, με τον Γκαρσία μάλιστα να αστοχεί σε πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Γκατσίνοβιτς.

Μπορεί το 3-1 να μην έγινε σε αυτή την φάση, ωστόσο στο 75 μετά από εξαιρετική συνεργασία ο Σιντιμπέ έστρωσε στον Φαν Βέερτ, με τον Ολλανδό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να διευρύνει το προβάδισμα της Ένωσης.

Από την μεριά της η Τράμπζονσπορ είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-2, ωστόσο ο Αθανασιάδης νίκησε τον Μπακασέτα στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Έλληνας μέσος.

Με αυτό τον τρόπο το 3-1 έμεινε ως το τέλος, με την ΑΕΚ να δείχνει κόντρα σε μια άκρως απαιτητική αντίπαλο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και φυσικά τον Ματίας Αλμέιδα να βγάζει θετικά συμπεράσματα.

Οι συνθέσεις:

Τράμπζονσπορ (Νέναντ Μπιέλιτσα): Ουγκουρτσάν, Ντένσβιλ, Μπένκοβιτς (74′ Γιλμάζ), Λάρσεν, Ερέν (68′ Μποσλούκ), Κουρμπέλης (80′ Ντογκουτσάν), Μπακασέτας, Αμπντουλκαντίρ (68′ Μπάρντι), Βίσκα (80′ Τέκλιτς), Τρεζεγκέ, Μάξι Γκόμες (80′ Ένις)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς (46′ Αθανασιάδης), Χατζισαφί (73′ Μοχαμάντι), Μουκουντί, Βίντα (9′ Μήτογλου), Ρότα (46′ Σιντιμπέ), Σιμάνσκι (46′ Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63′ Μάνταλος), Πινέδα (46′ Γκατσίνοβιτς, 79′ Ζίνι), Ελίασον (46′ Άμραμπατ), Τσούμπερ (63′ Πισάρο), Λιβάι Γκαρσία (73′ Φαν Βέερτ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.