
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναχώρησε από το Άμστερνταμ με προορισμό τη Γερμανία , ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στη Στουτγάρδη.
Το κλαμπ της Bundesliga ανέβασε την προσφορά του στα 18 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης και μετά από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις κατάφεραν να συμφωνήσουν με τους Θεσσαλονικείς για την αγορά του «Ντέλια».
Η τελευταία πρόταση, πριν την σημερινή, ήταν ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 3 με την μορφή μπόνους, όμως η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική.
To who is who του Κωνσταντέλια
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, γεννήθηκε το 2003 στον Βόλο και ξεκίνησε να παίζει στην Κ17 του ΠΑΟΚ το 2019. Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2021 και την ίδια χρονιά πήρε με τους Θεσσαλονικείς το Κύπελλο Ελλάδας. Το 2022 αγωνίστηκε για λίγο ως δανεικός στην ΚΑΣ Όιπεν.
Επέστρεψε δυναμικά στη Θεσσαλονίκη, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο ως το 2026. Τη σεζόν 2023–24, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας παράλληλα 14 γκολ με εννέα ασίστ σε 55 ματς. Πλέον μετρά 146 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 27 τέρματα κι έχει μοιράσει 16 ασίστ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.