ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν 2022-2023

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως και έκανε τα… αποκαλυπτήρια της βασικής φανέλας της ομάδας αλλά και των δυο εναλλακτικών του

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν 2022-2023

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο «Green Park», ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας, τις εμφανίσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η συνεργασία του «τριφυλλιού» με την Robe di Kappa συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά και η ιταλική εταιρία μαζί με τους «πράσινους» ετοίμασαν τρεις ξεχωριστές φανέλες για τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η πρώτη έχει μία «χοντρή» πράσινη ρίγα στη μέση και δύο άσπρες στα αριστερά και στα δεξιά και μέσα στο άσπρο της φανέλας υπάρχουν τα ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιρικών μορφών της ιστορίας του συλλόγου. Φανέλα αφιερωμένη στα εκατό χρόνια από την κατασκευή της Λεωφόρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη είναι άσπρη, με πράσινη φάσα που περιέχει πολλά μικρά τριφύλλια ενώ η τρίτη σκούρα μπλε με λαχανί λεπτομέρειες. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την νέα του συνεργασία με τον βασικό του χορηγό που για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι η Stoiximan.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.