ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ήττα των Τούρκων της Φενέρ στο «Γεώργιος Καραΐσκάκης» – Επιβλήθηκε με 3-2 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέφυγε το «έμφραγμα» καθώς προηγήθηκε με 3-0 και επικράτησε με 3-2 επί της Φενέρ στον Πειραιά

Ήττα των Τούρκων της Φενέρ στο «Γεώργιος Καραΐσκάκης» – Επιβλήθηκε με 3-2 ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Φενέρμπαχτσε με 3-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κόνφερενς Λιγκ και απόκτησε ένα μικρό πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη, την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν απόψε την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να θέσουν βάσεις της πρόκρισης από το πρώτο κιόλας παιχνίδι καθώς προηγήθηκαν με 3-0 έχοντας καθηλώσει την αντίπαλό τους, αλλά ένα ανεξήγητο πέναλτι του Ρέτσου ξανάβαλε την τουρκική ομάδα στο παιχνίδι και δυσκόλεψε τη ρεβάνς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή του Μεντιλίμπαρ να ξεκινήσει σε σχηματισμό 4-4-1-1 σήμανε την «θυσία» του Αντρέ Όρτα από την ενδεκάδα, αφού τους κεντρικούς μέσους Έσε, Τσικίνιο πλαισίωσαν οι Φορτούνης και Μασούρας που τοποθετήθηκαν στα άκρα, με τον Γιόβετιτς να κινείται πίσω από τον Ελ Κααμπί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.