ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Καρβαλιάλ: «Όσα είδε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Τόπολα ήταν πινελιές από αυτά που θα ακολουθήσουν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στον Πανσερραϊκό

Κ.Καρβαλιάλ: «Όσα είδε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Τόπολα ήταν πινελιές από αυτά που θα ακολουθήσουν»

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας ενάντια στον Πανσερραϊκό, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να αναφέρει πως στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη, τονίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία χρειάζονται βελτίωση.

Μάλιστα ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να επισημάνει πως όσα είδε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Τόπολα ήταν πινελιές, από αυτά που θα ακολουθήσουν.

Aναλυτικά τα λόγια του Κάρλος Καρβαλιάλ

Για το πρώτο του ματς στον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπάτσκα:

«Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι για να ανοίξουμε μία νέα σελίδα με νίκες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που έγιναν καλά, κάποια που χρειαζόμαστε να δουλέψουμε. Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Χρειαζόταν μία καλή εμφάνιση και νίκη για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτά που πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν είδαμε πινελιές από το παιχνίδι του:

«Πινελίτσες. Θέλουμε να δείξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που να δείξει πως υπάρχει εξέλιξη σε αυτήν. Προφανώς θα πρέπει να δουλεύει συνεχώς στην προπόνηση κάποια πράγματα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνουμε καλά, υπάρχουν και άλλα που πρέπει να δουλέψουμε, και επιθετικά, αλλά και αμυντικά.
Μία ομάδα όταν κερδίζει δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα σωστά και όταν φέρνει ισοπαλία δεν σημαίνει ότι τα κάνει όλα λάθος. Πάντα πρέπει να δουλεύουμε για να δείξουμε ότι υπάρχει πρόοδος και ότι υπάρχει βελτίωση, αν θέλουμε να παίζουμε σε τοπ επίπεδο και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει σε τοπ επίπεδο».

Για το ματς με τον Πανσερραϊκό:

«Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός συνήθως έχεις 72 ώρες για να προετοιμαστείς το επόμενο παιχνίδι σου. Τώρα έχουμε 96, γνωρίζουμε ότι είναι μία ομάδα που στην έδρα της έχει κάνει καλό πρωτάθλημα. Πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο, γιατί αυτό είναι το πρώτο βήμα, η πρόθεσή μας είναι να κερδίσουμε».

Για τον Ομάρ Ρίτσαρντς:

«Ο Ομάρ είναι ένας παίκτης που προπονείται όσο και οι υπόλοιποι από την ημέρα που ήρθα. Είναι ακριβώς η ίδια αντιμετώπιση. Όποιος αποδεικνύει ότι μπορεί να συμμετέχει στο παιχνίδι και να βοηθήσει τότε θα παίζει και θα βοηθά. Είμαστε όλοι ίσοι στην προπόνηση, υπάρχει ακριβώς η ίδια κατάσταση».

Για την υποψηφιότητα του Φορτούνη για παίκτης της εβδομάδας στην UEFA:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήδη έχω κάνει retweet, αυτό τα λέει όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.