ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιτρινόμαυρο αερόστατο, με το σήμα της ΑΕΚ, θα γυρίσει όλη την Ελλάδα για τα 100 χρόνια της ομάδας

Τι αποκάλυψε ο Δ.Μελισσανίδης

Κιτρινόμαυρο αερόστατο, με το σήμα της ΑΕΚ, θα γυρίσει όλη την Ελλάδα για τα 100 χρόνια της ομάδας

Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της και ο Δ.Μελισσανίδης αποκάλυψε μία από τις δραστηριότητες της ομάδας για τον εορτασμό.

Στο περιθώριο της συζήτησης που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους δημοσιογράφους στα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως ένα κιτρινόμαυρο αερόστατο, το οποίο θα φέρει το σήμα της ΑΕΚ, θα γυρίσει όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας, φυσικά, από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το αερόστατο, το οποίοι κατασκευάζεται στην Ευρώπη, θα πηγαίνει από πόλη σε πόλη, σε ολόκληρη την χώρα, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται μόνο για μία από τις πάρα πολλές δραστηριότητες της ΑΕΚ για 100α γενέθλιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.