ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κώστας Νεστορίδης: To τελευταίο μήνυμά του και h αναφορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στο τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη γίνεται αναφορά στον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Στέλιο Σεραφείδη

Κώστας Νεστορίδης: To τελευταίο μήνυμά του και h αναφορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Κώστας Νεστορίδης «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τρίτη (12/12), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της ΑΕΚ και το ελληνική ποδόσφαιρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ λέει σήμερα (16/12) το ύστατο χαίρε στον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη, με τον γιο του να μεταφέρει τα συγκινητικά τελευταία λόγια του πατέρα του μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Στο τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη γίνεται αναφορά στον Μίμη Παπαϊωάννου και τον Στέλιο Σεραφείδη αλλά και στο γεγονός ότι θα βρίσκεται για πάντα στο νέο γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ καί θά σάς βλέπω από ψηλά… Φεύγω Νταμπλούχος… Χορτασμένος από δόξα καί αγάπη… Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας… Θά είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Στήν μοναδική μου ΑΕΚ πού τήν αγάπησα πιο πάνω καί από τήν ζωή μου..

Πάω νά κάνω δίδυμο με τόν φίλο μου τόν Μίμη… νά θυμηθούμε τά παλιά…τόν Κέρβερο Στέλιο καί πού καί που θά μας λέει καί κανά τραγούδι Ο Στελαρας …… Αντίο Σας ευχαριστώ για Τήν αγάπη πού Μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!”, ήταν το τελευταίο μήνυμα του Κώστα Νεστορίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.