ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κύπελλο Ελλάδας: Κιτρινόμαυρη «θύελλα» σκόρπισε στην «Αγια-Σοφιά» τον Ολυμπιακό με 3-0

Ο Ολυμπιακός στάθηκε καλά αλλά ήταν άτυχος σε κρίσιμες φάσεις

Κύπελλο Ελλάδας: Κιτρινόμαυρη «θύελλα» σκόρπισε στην «Αγια-Σοφιά» τον Ολυμπιακό με 3-0

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 22:47). Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού στην «OPAP Arena» για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο.

Με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, από τον Λιβάι Γκαρσία και ένα… αδιανόητο αυτογκόλ του Σαμασέκου, αλλά και ένα πέναλτι στην τελευταία φάση του ματς, η ΑΕΚ έκανε σημαντικό “βήμα” για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Ελίασον προσπάθησε να βρει τον Τσούμπερ, ο Βρουσάι πέφτοντας έκανε λάθος με τον Ελβετό να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να πασάρει στον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 απέναντι στον Τζολάκη από κοντά.

https://twitter.com/Karaflo_daimona/status/1623756076096294914

Οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 15’, όταν ο Ελ Αραμπί έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Γκάρι Ροντρίγκες, αυτός έφερε στο δεξί, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Βρουσάι έστειλε ψηλά τη μπάλα άουτ.

Η Ένωση που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και περίμενε είτε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, ή να δημιουργήσει κάποια φάση από το πρέσινγκ ψηλά, κατάφερε να φτάσει στο 2-0 χάρη στο απίστευτο γκολ του Σαμασέκου, με τον πρώην συμπαίκτη του, Γκατσίνοβιτς, να σπεύδει να τον παρηγορήσει, δημιουργώντας μια όμορφη στιγμή.

Ο Τσούμπερ στο 28’ πάτησε με ωραίο τρόπο στην περιοχή, σούταρε, ο Τζολάκης απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο, αυτός προσπάθησε να σκοράρει με το γόνατο, δεν τα κατάφερε αλλά ο Σαμασέκου στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 56′ ο Ολυμπιακός σημάδεψε το δοκάρι για δεύτερη φορά. Ο Παπασταθόπουλος σούταρε από κοντά, η μπάλα βρήκε στα σώματα και στη συνέχεια ο Γκάρι Ροντρίγκες έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Στάνκοβιτς.

Με τον ίδιο τρόπο απάντησε πέντε λεπτά αργότερα η ΑΕΚ. Ο Μάνταλος επιχείρησε μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής και τράνταξε το δεξί δοκάρι του Τζολάκη.

Στο 74ο λεπτό ακυρώθηκε τέρμα του Ολυμπιακού για οφσάιντ. Ο Εμβιλά ήταν εκτεθειμένος, μετά από εξέταση του VAR για το αν η μπάλα πήγε σε αυτόν από τον Μπακαμπού ή από κακό παίξιμο της άμυνας.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Λιβάι Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς από τον Ντόι, στην εκπνοή του ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.