ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» τον Ατρόμητο – Ο Μαρσέλο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες (4-1)

Ο Ολυμπιακός απέκτησε σαφές προβάδισμα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» τον Ατρόμητο – Ο Μαρσέλο έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στους Πειραιώτες (4-1)

Με τον Μαρσέλο να σημειώνει δύο γκολ για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Ατρόμητου.

Με τον Ολυμπιακό να έχει δεχθεί από νωρίς γκολ και να είναι ισόπαλος με τον Ατρόμητο, ο Μαρσέλο πήρε το… όπλο του και με δύο φοβερά γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, με σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μπιέλ είχε ανοίξει το σκορ, με τον Κγιάρτανσον να ισοφαρίζει προσωρινά και τον Ελ Αραμπί να σκοράρει ανάμεσα στα δύο τέρματα του Βραζιλιάνου, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-1.

Το παιχνίδι
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ επιθετικά το ματς και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, με ωραία ενέργεια και σουτ του Μπιέλ. Ο Ατρόμητος “απάντησε” όμως αμέσως, αφού από ένα γέμισμα από φάουλ από μακριά, ο Κγιάρτανσον πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 στο ματς.

Οι Πειραιώτες έχασαν στη συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τον Μπακαμπού να αστοχεί δις από πλεονεκτική θέση, αλλά και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Τζολκάκης είπε όμως “όχι” και σε τετ-α-τετ, για να μείνει το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Ολυμπιακός “καθάρισε” εύκολα το ματς, με τον Μαρσέλο να λύνει το… γόρδιο δεσμό με ένα εκπληκτικό σουτ στο 50′, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολούθησε ένα τρίτο γκολ από τον Ελ Αραμπί μετά από σουτ του Φορτούνη που κόντραρε, για να βάλει και το… κερασάκι ο Μαρσέλο ξανά στο 65′, με ένα δεύτερο πανέμορφο τέρμα. Ο Ολυμπιακός “πίεσε” και για άλλα γκολ, αλλά το 4-1 έμεινε μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.