ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 το Βόλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Ο Δικέφαλος σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Κύπελλο Ελλάδας: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 το Βόλο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια δύσκολη νίκη με 1-0 κόντρα στο Βόλο στο πρώτο παιχνίδι για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. 

Παρότι αγωνίστηκε με πολλούς βασικούς του, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε ένα πέναλτι για να “ξεκλειδώσει” την άμυνα του Βόλου και να φθάσει στη νίκη, που τον φέρνει πιο κοντά στην καλύτερη 8άδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ ήταν πρωταγωνιστές στην αναμέτρηση για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά έχασαν ευκαιρίες για γκολ, με το δεύτερο να κερδίζει πάντως το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς. Στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Βούλγαρος επιθετικός ανετράπη από τον Κίτσου και ο Σβαμπ ευστόχησε από τα 11 βήματα, για το 1-0 του ΠΑΟΚ επί του Βόλου.

Οι Θεσσαλοί από την πλευρά τους είχαν δύο ακυρωμένα γκολ μέσω VAR και έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν για την ανατροπή του σκορ στη ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μετά τη νίκη με 1-0 στην Τούμπα πάντως, ο ΠΑΟΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Οζντόεφ (67′ Μεϊτέ), Ντεσπόντοβ (67′ Τάισον), Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (75′ Τόμας).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βόλος: Κόστιτς, Ταχάτος (46′ Άλχο), Καλογερόπουλος, Σιέλης, Κίτσος, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Κορνέτ (62′ Μωραΐτης), Ενγκίν (58′ Κόμπα), Ντέλετιτς (46′ Ασλανίδης), Γκαρσία (85′ Μπερτόγλιο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.