ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπελλο Ελλάδας: «Όχι» από την κυπριακή αστυνομία στη διεξαγωγή του τελικού στη Λευκωσία

Αρνητική ήταν η απάντηση της Αστυνομίας Κύπρου για το αίτημα διεξαγωγής του τελικού στο ΓΣΠ της Λευκωσίας στις 21 Μαΐου

Κύπελλο Ελλάδας: «Όχι» από την κυπριακή αστυνομία στη διεξαγωγή του τελικού στη Λευκωσία

«Μπλόκο» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο έστησε η κυπριακή Αστυνομία.

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε πως το ματς ανάμεσα στους νικητές των ζευγαριών Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Λαμία θα διεξαχθεί στη Μεγαλόνησο και το «ΓΣΠ», ωστόσο, οι αρχές της χώρας αρνούνται να συναινέσουν στην τέλεση του αγώνα λόγω αυξημένης επικινδυνότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, στην Κύπρο.

Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.