ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κύπελλο Ελλάδας: «Χαμός» στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού – Το πάρτι των παικτών

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε story από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το «πάρτι» των παικτών μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: «Χαμός» στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού – Το πάρτι των παικτών

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό και έφυγε από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ χάρηκαν με την καρδιά τους τον θρίαμβο του Φαλήρου.

Η πράσινη ΠΑΕ ανέβασε story στο Instagram με τους πανηγυρισμούς από τα αποδυτήρια του γηπέδου των Πειραιωτών, με τον χορό των Γιούρι Λοντίγκιν και Ζέκα πάνω σε τραπέζι να ξεχωρίζει.

Οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ έγιναν μια αγκαλιά και ποζάραν όλοι μαζί σε κάμερα φωνάζοντας «Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός». Το video ανέβηκε στα Social Media του Τριφυλλιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.