ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς οπαδούς ο τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό – Από 30 προσκλήσεις η κάθε πλευρά

Θα κατατεθεί αίτηση στο υπ.Προστασίας του Πολίτη ώστε να ανέβει ο αριθμός των προσκλήσεων στις 300

Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς οπαδούς ο τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό – Από 30 προσκλήσεις η κάθε πλευρά

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και οι δύο φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, (Παναθηναϊκός και Άρης), στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα, συμφώνησαν να μην υπάρξουν οπαδοί στις εξέδρες.

Συγκεκριμένα, θα πάρουν από 30 προσκλήσεις η κάθε πλευρά και θα κάνουν και μία αίτηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μήπως ο αριθμός αυτός ανέβει κατ’ εξαίρεση στις 300.

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρουν προσκλήσεις ούτε οι χορηγοί της.

Ο Άρης αρχικά πρότεινε να τοποθετηθούν κάμερες και να γίνει το παιχνίδι με κόσμο και να μοιραστούν τα έξοδα οι δύο φιναλίστ και η δημοτική αρχή, όμως τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Παναθηναϊκός ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, αφού δεν υπάρχει πια το απαραίτητο χρονικό περιθώριο για να γίνουν οι εργασίες αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια οι «πράσινοι» πρότειναν να διεξαχθεί το ματς με την κάθε πλευρά να παίρνει από 30 προσκλήσεις, δηλαδή το ελάχιστο που προβλέπεται, με την ΕΠΟ και τον Άρη να αντιπροτείνουν να γίνει μία αίτηση για ειδική άδεια από το υπουργείο, ώστε να γίνουν 300 οι προσκλήσεις, όμως το «τριφύλλι» ήταν αρνητικό, αφού το γήπεδο δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.