ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπελλο: Στους «16» ο Βόλος – Νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκαρσία

Κύπελλο: Στους «16» ο Βόλος – Νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννενα

Η είσοδος των ομάδων της Super League που τερμάτισαν απ’ την 6η θέση και κάτω της περασμένης περιόδου, ήρθε να δώσει νέο ενδιαφέρον στο Κύπελλο Ελλάδος.

Για την 5η φάση το σπουδαιότερο ζευγάρι ήταν αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο.

Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 2-1 στην πόλη της Ηπείρου κι εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους Γιαννιώτες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκαρσία, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε ένα λεπτό ουσιαστικά. Ανοίγοντας το σκορ στο 32’ και στο 33’ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν με πέναλτι του Εραμούσπε στο 87’ στο τελικό 1-2.

Χωρίς προβλήματα προκρίθηκαν Πανσερραϊκός και Κηφισιά, επικρατώντας με 2-0 στις έδρες των Αστέρα Καισαριανής και Αχαρναϊκού αντίστοιχα.

Ακόμη δεν έχουν προκύψει όλα τα ζευγάρια της 5ης φάσης, καθώς εκκρεμούν αναμετρήσεις απ’ τις προηγούμενες φάσεις του θεσμού.

Χωρίς αγώνα προκρίνονται στη φάση των «16» οι Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ. Εκεί θα μπουν στη «μάχη» και οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης.

Τα αποτελέσματα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας:

Αχαρναϊκός-Κηφισιά 0-2

Μικρασιατικός-Πανσερραϊκός 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος 1-2

Καμπανιακός-Αστέρας Τρίπολης 09/10

Χανιά-ΟΦΗ 09/10

Τα υπόλοιπα ζευγάρια της 5ης φάσης:
Πανθρακικός/Εθνικός ή Γιούχτας-Ατρόμητος

Διαγόρας-Παναιτωλικός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λεβαδειακός ή Αιολικός/Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.