ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Α’ Εθνική: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Παναθηναϊκό και… δίνει τον τίτλο στην ΑΕΚ (1-0)

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο «ντέρμπι των αιωνίων» και ουσιαστικά «χαρίζει» το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ

Α’ Εθνική: Ο Ολυμπιακός «λύγισε» τον Παναθηναϊκό και… δίνει τον τίτλο στην ΑΕΚ (1-0)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο «ντέρμπι των αιωνίων» στο Φάληρο, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, «χαρίζοντας» έτσι τον τίτλο στην ΑΕΚ (η οποία πέτυχε νίκη-τίτλου με 2-1 στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη), αφήνοντας τους «πράσινους» στη 2η θέση μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Σε ένα ανοιχτό ματς, με ευκαιρίες και δοκάρια για τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο “απειλητικός” και έφθασε στο γκολ με τον Ρέαμπτσιουκ στο 68′, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη γοήτρου, που τον φέρνει και “αγκαλιά” με την 3η θέση της Super League και την έξοδο στο Europa League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, “λύγισε” στο τέλος στη “μάχη” για το πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα από τους Πειραιώτες, χρειάζεται ένα… θαύμα για να πάρει τον τίτλο από την ΑΕΚ, που ήταν η μεγάλη κερδισμένη από το ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.