ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Αλμέιδα για την γκέλα της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να εξηγήσουν αυτό που έγινε – Κάναμε λάθη»

«Εγώ πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους»

Μ.Αλμέιδα για την γκέλα της ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να εξηγήσουν αυτό που έγινε – Κάναμε λάθη»

Η ΑΕΚ ισοφαρίστηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2 μετά από απίθανη γκάφα του Αθανασιάδη, αφήνοντας δύο βαθμούς στις Σέρρες και ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε ότι «Δεν υπάρχουν λέξεις για να εξηγήσουν αυτό που έγινε».

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό:

Για την άποψή του για το ματς και την εξέλιξη στο τέλος:

«Το να γίνονται αναλύσεις αυτές τις στιγμές… Δεν υπάρχουν λέξεις να εξηγήσουν αυτό που έγινε. Ίσως αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό και θα δούμε πώς θα ξεκινήσουμε το 2024. Αυτή η ομάδα είναι εδώ και 1,5 χρόνο που κάνει προπόνηση μαζί. Ξανακάναμε τα ίδια λάθη και πρέπει να δούμε τι μας έλλειψε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή, γιατί πρέπει να σκεφτώ καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Πανσερραϊκό που κατάφερε να κόψει βαθμούς για δεύτερο παιχνίδι από την ΑΕΚ: «Εγώ πάντα σέβομαι όλους τους αντιπάλους. Κάθε προπονητής προσπαθεί να δώσει το καλύτερο. Ο Πάμπλο Γκαρσία τα πηγαίνει καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.