ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μάριο Μπόζιτς: «Έφυγε» από τη ζωή ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής

'Εδωσε για χρόνια μάχη με τον όγκο που είχε στον εγκέφαλο

Μάριο Μπόζιτς: «Έφυγε» από τη ζωή ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής

Ο Μάριο Μπόζιτς «έφυγε» σε ηλικία 40 ετών δίνοντας για χρόνια «μάχη» για τη ζωή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βόσνιος -που αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή στη Β εθνική, το 2013, μετρώντας 10 συμμετοχές και τρίτα τέρματα- είχε όγκο στον εγκέφαλο και μάλιστα είχε υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο Μάριο Μπόζιτς γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1983 στην Τούζλα, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Λόζνιτσα και -μετά από αρκετούς ποδοσφαιρικούς “σταθμούς”- έκλεισε την καριέρα του στην ίδια ομάδα, το 2016.

Τον Μάρτιο του 2007, ο Μπόζιτς έλαβε την πρώτη του κλήση για την εθνική ομάδα της Βοσνίας, με προπονητή τον Φουάντ Μουζούροβιτς. Έκανε το ντεμπούτο του στις 8 Σεπτεμβρίου 2007, μπαίνοντας ως αλλαγή, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 1:0 από την Ουγγαρία. Το δεύτερο και τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική ομάδα ήταν ο φιλικός αγώνας κόντρα στη Βουλγαρία τον Αύγουστο του 2008.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Μάριο Μπόζιτς, ενώ σχετική ανάρτηση στα social media έκανε και ο ΠΣΑΠΠ.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής

“Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Μάριο Μπόζιτς που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Ο πρώην διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από την Παναχαϊκή τον Αύγουστο του 2013 και αποχώρησε από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2014 με 10 συμμετοχές και 3 γκολ.

Σύσσωμη η Παναχαϊκή εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.