ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Mάτσιεκ Καμίνσκι: Το προφίλ του εκατομμυριούχου Αμερικανοπολωνού που αγόρασε τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός γυρίζει σελίδα με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι να αγοράζει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ

Mάτσιεκ Καμίνσκι: Το προφίλ του εκατομμυριούχου Αμερικανοπολωνού που αγόρασε τον Παναιτωλικό

«Αλλάζει χέρια» ο Παναιτωλικός, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας ήρθε σε συμφωνία με τον Μάτσιεκ Καμίνσκι για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, με αποτέλεσμα η ομάδα του Αγρινίου να μπαίνει σε μια… νέα εποχή.

Οι νέοι ιδιοκτήτες της ομάδας (οικογένεια Καμίνσκι) μίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης (8/12) αναφορικά με τους στόχους και το πλάνο που έχουν για τον σύλλογο.

Η οικογένεια που κατάγεται από την Πολωνία έχει περιουσία που αγγίζει το 1 δις. δολάρια (σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sunday Times»), ενώ ο Μάτσιεκ Καμίνσκι είναι το «πρόσωπο» που μίλησε δημόσια αναφορικά με την αγορά της ομάδας και την επιθυμία του να την βελτιώσει σε όλους τους τομείς.

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι βρέθηκε στο Αγρίνιο μαζί με τον γιό του και μίλησε αναφρορικά με την επερχόμενη αγορά του Παναιτωλικού, λέγοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστούλα για τη φανταστική δουλειά που έχει κάνει στο κλαμπ μέχρι τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων και με τη στήριξη του κ. Κωστούλα θα πάμε μπροστά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα».

Αντίστοιχα και ο γιος του κ. Καμίνσκι πήρε τον λόγο, τονίζοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Ποιος είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι;
Ο 64χρονος Πολωνός επιχειρηματίας ασχολείται με το Real Estate, με τις δραστηριότητές του να επικεντρώνονται κατά το μεγαλύτερό τους ποσοστό στις ΗΠΑ, ενώ έχει μπει στον επενδυτικό χώρο τα τελευταία 15 χρόνια.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, όπου και διαμένει μόνιμα, πήρε πτυχίο στη Βιολογία και τη Φυσική. Τον Φεβρουάριο του 2022 ίδρυσε την KAM Sports (Kaminski Asset Management) με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες και διαχειρίζεται κεφάλαια αξίας δισεκατομμυρίων, έχοντας σημαντικό λόγο στο χρηματιστήριο. Επίσης διαχειρίζεται και το Kaminski Poland Fund, το οποίο προσφέρει επενδυτικές συμβουλές μέσω της διαχείρισης ιδιωτικών λογαριασμών στις αγορές της Κεντρικής Ευρώπης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι τον Σεπτέμβριο το όνομά του είχε συνδεθεί με την αγορά της Έβερτον, η οποία αγωνίζεται στην Premier League, ωστόσο παρά την πρόταση ύψους 400 εκ. δολαρίων που έκανε, η υπόθεση πάγωσε και δεν επιτεύχθηκε κάποια συμφωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.