ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν αρχικά την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού από τη Λεβάντε και στη συνέχεια τον 25χρονο μεσοεπιθετικό με δανεισμό από την Σπόρτινγκ

Μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό: Ανακοίνωσε Ρούμπεν Βέζο και Ζοβάνε Καμπράλ

Δύο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ανακοίνωσε αργά το βράδυ η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος στόπερ, Ρούμπεν Μιγκέλ Βέζο, ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τις πληροφορίες να μιλούν για αγορά του παίκτη.

Ο 29χρονος Βέζο έχει διαβατήριο από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι. Ανήκε στη Λεβάντε και παίζει κυρίως στόπερ (και ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ). Λίγο μετά τις 00.00 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτησή του με τις ισπανικές πηγές να κάνουν λόγο για αγορά του παίκτη.

Η Λεβάντε από μέρους της έκανε γνωστό πώς υπήρξε αγορά του παίκτη με ποσοστό μεταπώλησης.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ρούμπεν Μιγκέλ Νούνες Βέζο.

Γεννημένος στις 25 Απριλίου 1994, στην πόλη Σετούμπαλ, σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της τοπικής Vitória, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο στην Primeira Liga τη σεζόν 2013-2014. Τον Ιανουάριο του 2014 και αφού πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με τη Vitória, πήρε μεταγραφή στη Valencia.

Τον Αύγουστο του 2016 παραχωρήθηκε δανεικός στη Granada και τον Ιανουάριο του 2019 στη Levante, η οποία τον Ιούλιο του ίδιου έτους τον απέκτησε με μεταγραφή από τη Valencia.

Ο 29χρονος αμυντικός μετρά 165 συμμετοχές με τη Levante, 84 με τη Valencia και 19 με τη Granada. Έχει αγωνιστεί με την U19, την U20 και την U21 της εθνικής Πορτογαλίας. Εφέτος έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με τη Levante, ενώ στην καριέρα του έχει παίξει τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League.

Και ο Ζοβάνε Καμπράλ επίσημα στα «ερυθρόλευκα»

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Ρούμπεν Βέζο, ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, διατηρώντας οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους τριών εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 25χρονος εξτρέμ είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και τον Γενάρη του 2022 έπαιξε για έξι μήνες ως δανεικός στη Λάτσιο ενώ στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Σαλερνιτάνα έχοντας 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ απολογισμό.

Με τον πορτογαλικό σύλλογο μέτρησε 107 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 21 γκολ και 18 ασίστ ενώ είναι έξι φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, με το οποίο βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ζοβάνε Εντουάρντο Μπόρζες Καμπράλ. Ο 25χρονος εξτρέμ γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1998 στο Πράσινο Ακρωτήρι και σε ηλικία 16 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Sporting, προερχόμενος από την Grémio Nhagar της χώρας του. Αφού αγωνίστηκε στην U17, στην U19 και στη δεύτερη ομάδα της Sporting, πραγματοποίησε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα τον Οκτώβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2022 παραχωρήθηκε στη Lazio με τη μορφή δανεισμού και το ίδιο συνέβη τον Αύγουστο του 2023, στη Salernitana. Ο Καμπράλ έχει κάνει 107 συμμετοχές με τη Sporting, με απολογισμό 21 γκολ και 18 ασίστ. Εφέτος με τη Salernitana σε 13 συμμετοχές πέτυχε δύο τέρματα.

Είναι εννέα φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, με το οποίο συμμετέχει στο εφετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Με τη Sporting έχει αγωνιστεί σε Champions League και Europa League, ενώ εφέτος έχει παίξει σε 13 ματς με τη Salernitana, εκ των οποίων τα 12 στη Serie A».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.