ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Μπλόκο» από τους οπαδούς της ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

«Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας» αναφέρουν

«Μπλόκο» από τους οπαδούς της ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδας: «Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας»

Οργή προκάλεσαν στους οπαδούς της ΑΕΛ οι φήμες ότι η έδρα του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας μπορεί να είναι η AEL FC Arena της Λάρισας,

Με σχετική ανακοίνωσή τους οι οπαδοί της ΑΕΛ εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για έναν ενδεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, επισημαίνοντας τους κινδύνους για την πόλη τους.

Η ανακοίνωση των οπαδών της ΑΕΛ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καθώς για ακόμα μια χρονιά επαναλαμβάνεται το παραμύθι περί τελικού στην πόλη μας, δηλώνουμε κατηγορηματικά και προς πάσα κατεύθυνση το εξής:
Αν νομίζετε πως θα επιτρέψουμε η πόλη μας να γίνει κέντρο διερχομένων είστε πέρα για πέρα γελασμένοι.
Το τι μπορεί να συμβεί το ξέρετε πολύ καλά οι αρμόδιοι φορείς, πολιτικοί, αθλητικοί παράγοντες και αστυνομία. Προφανώς για οτιδήποτε συμβεί θα έχετε την απόλυτη ευθύνη.
Η μόνη γιορτή στην πόλη μας εκείνες τις ημέρες θα είναι η συμπλήρωση των 60 χρόνων από την ίδρυση της ΙΔΕΑΣ μας και κανένας τελικός κυπέλλου ή “γιορτή του ποδοσφαίρου” (εδώ γελάμε).
Το ίδιο ισχύει και για το final 4 Κυπέλλου ανδρών. Τελικός στην Λάρισα πάνω από το πτώμα μας.
MONSTERS 1982
ΘΥΡΑ 1
ATHENS CLUB»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.