ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντέμης Νικολαΐδης για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα μεγάλος νικητής του ντέρμπι»

“Δεν θα έπρεπε να έχουν παράπονα από τη διαιτησία” ανέφερε για τις δυο ομάδες

Ντέμης Νικολαΐδης για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Ο Αλμέιδα μεγάλος νικητής του ντέρμπι»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και “αποθέωσε” τον Ματίας Αλμέιδα, χαρακτηρίζοντάς τον νικητή του ντέρμπι και τονίζοντας ότι είναι ο προπονητής της χρονιάς.

“Δεν θα έπρεπε να έχουν παράπονα από τη διαιτησία” ανέφερε για τις δυο ομάδες.

“Υποκλίθηκε” στον Ματίας Αλμέιδα! O Nτέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή “Monday FC” των καναλιών Novasports το ντέμρπι, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός χαρακτήρισε τον Αργεντινό τεχνικό ως τον μεγάλο νικητή του ντέρμπι, δηλώνοντας ότι έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του στην ΑΕΚ. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε προπονητή της χρονιάς στην Ελλάδα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε το αθηναϊκό ντέρμπι, τονίζοντας ότι η Ένωση επέβαλε το παιχνίδι της στην έδρα του Παναθηναϊκού και ότι θα μπορούσε να είχε νικήσει, ενώ ανέφερε ότι οι δυο προπονητές δεν θα έπρεπε να έχουν διαιτητικά παράπονα.

Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και τόνισε ότι ο Αλμέιδα πρέπει να ήταν συναισθηματικά φορτισμένος στη συνέντευξη Τύπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε ότι όποιος κι αν κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, θα το πάρει δίκαια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.