ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Άρης κέρδισε με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Δεύτερη σερί νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης κέρδισε με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης κέρδισε με σκορ 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 9η αγωνιστική της Super League.

Το σκορ για τους Θεσσαλονικείς άνοιξε ο Σουλεϊμάνοφ στο 55′, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ο Σαμόρα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Για τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε στο 61′ ο Τζίνο.

Η εικόνα του αγώνα

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προσπάθησαν εξ αρχής να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ωστόσο ο ΠΑΣ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 11’, με τον Παναγιώτη Τζίμα να μπερδεύεται και να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Χουλιάν Κουέστα.

Η «απάντηση» των «κίτρινων» ήρθε στο 23’, με το σουτ του Βλάντιμιρ Νταρίντα να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Μπόρις Κλέιμαν. Μια αδύναμη κεφαλιά του Φαμπιάνο στο 33’, ήταν η τελευταία καλή στιγμή σε ένα μετριότατο πρώτο μέρος που συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες των φίλων του Άρη, παρά το 72%-28% στην κατοχή της μπάλας και το 10-1 στις τελικές προσπάθειες.

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο «ζεστά» στο δεύτερο ημίχρονο. Η σέντρα-σουτ του Φράνκο Φερράρι (49’) βρήκε σε ετοιμότητα τον Κλέιμαν, αλλά από το κόρνερ που ακολούθησε, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας έχασε την μπάλα, με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς να αστοχεί προ κενής εστίας.

Εν τέλει, ο Άρης βρήκε το γκολ στο 55’, με τον Φερράρι να κάνει τη σέντρα και τον Σουλεϊμάνοφ με κεφαλιά να ανοίγει το σκορ. Η αποβολή του Τζίνο με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ο Ζαμόρα (66’, 69’) απείλησε δις με την είσοδό του στο ματς ενώ το γκολ που πέτυχε στο 73’ ακυρώθηκε, καθώς ήταν εκτεθειμένος. Στο 75’, όμως, μέτρησε κανονικά, με τον Κοσταρικανό να παίρνει το… ριμπάουντ μετά τις προσπάθειες των Νταρίντα και Τζόναθαν Μενέντεζ και να κάνει το 2-0. Ο Ζαμόρα έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, έχοντας δοκάρι στο 87’, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι τέλους.

Ο Άρης έφτασε σε δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη ανεβαίνοντας στην έκτη θέση – με παιχνίδι περισσότερο έναντι του ΟΦΗ – αφήνοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τελευταία, μαζί με τον Βόλο – που επίσης έχει αγώνα λιγότερο.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φερράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (34’ Μοντόγια), Νταρίντα (88’ Πάρντο), Βερστράτε, Παναγίδης (62’ Μενέντεζ), Σουλεϊμάνοφ (88’ Τζούρασεκ), Κάρλσον (61’ Ζαμόρα), Μορόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (83’ Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης (71’ Μπάλαν), Τζίμας (83’ Εφορντ), Ροσέρο (83’ Κιάκος).

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε κατάθεση στεφάνων από την ΠΑΕ Άρης στη μνήμη των Γιάννη Ιωαννίδη και Γιάννη Μηχαλίτσου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Φαμπιάνο και θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς του Άρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.