ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπαίνει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ποια ομάδα θέλει να αγοράσει

«Είναι αλήθεια, πρόσφατα συναντήθηκα με πρόεδρο ομάδας», είπε ο Τούρκος παραγωγός

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπαίνει και στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ποια ομάδα θέλει να αγοράσει

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, το όνομα του οποίου βρίσκεται πίσω από πολλά ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, θέλει να αγοράσει και ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος. 

Η φημολογία αναφέρει πως πιθανότατα αυτή η ομάδα είναι ο Ατρόμητος Περιστερίου, ιδιοκτησίας Νίκου Σπανού, καθώς μιλάμε για οργανωμένο σωματείο εντός Αττικής και με πυρηνα κόσμου.

Αν και οι πρόσφατες δια ζώσης κουβέντες του Τούρκου παραγωγού με τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο, έφεραν στο φως και σενάρια για αγορά της ομάδας της Μαγνησίας, η οποία ωστόσο αγωνίζεται στο αχανές Πανθεσσαλικό και… σχεδόν χωρίς κόσμο, άρα και έσοδα. Το «φλερτ» των δύο, Ατζούν και Μπέου δηλαδή, φαίνεται πως έχει μια κάποια βάση όμως και υπάρχουν διεργασίες για πιθανό ντιλ.

Τα πιο.. προχωρημένα που ακούστηκαν είναι πως στο παιχνίδι μπορεί να μπει… και ο Πανιώνιος, μιας και ο Μπέος υπήρξε για χρόνια πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών και παρά την απομάκρυνσή του, έχει τις επαφές του (και μπορεί να λειτουργήσει ως μεσάζων) με την ιστορική ομάδα που βολοδέρνει στη Γ’ Εθνική και ψάχνει τον σωτήρα της για επάνοδο στα σαλόνια, έχοντας και γήπεδο φυσικά και κόσμο. Να θυμίσουμε πως ο Ιλιτζαλί έχει στην κατοχή του και την αγγλική Χαλ.

«Είναι αλήθεια. Πρόσφατα ήμουν στην Ελλάδα, συναντήθηκα με τον πρόεδρο ομάδας στην Ελλάδα. Φάγαμε και συζητήσαμε για την αγορά της. Δεν θα πω όνομα, ούτε θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι αυτό δεν είναι σωστό. Προσπαθώ να αγοράσω έναν σύλλογο που θα μας ήταν πολύ χρήσιμος, για να δοκιμάσουμε όλα τα καλά ταλέντα που βρήκαμε. Η ομάδα μου έχει την δύναμη να φέρει τα καλύτερα ταλέντα στον κόσμο, αλλά πώς μπορώ να φέρω τρεις επιθετικούς στην Χαλ για παράδειγμα; Είναι αδύνατο. Γι’ αυτό χρειάζεται άλλος σύλλογος», είπε ο Ατζούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.