ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Μ.Κλέιμαν είναι και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Μ.Κλέιμαν είναι και επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει από σήμερα ο Μπόρις Κλέιμαν, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων η οποία και ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή.

Από χθες θυμίζουμε υπήρχαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Κλέιμαν να τα έχει βρει με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να συνεχίζει εκεί την καριέρα του, μετά και την απόσυρση όλων των κατηγοριών από το δικαστήριο.

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Ισραηλινού τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν», αναφέρει η ΠΑΕ των Ιωαννίνων, με τον παίκτη στις πρώτες του δηλώσεις να τονίζει:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε έναν ιστορικό σύλλογο όπως ο Π.Α.Σ.. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν σε μένα και την οικογένεια μου, ενώ ήδη αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γνωρίσω τους οπαδούς του Π.Α.Σ. για τους οποίους γνωρίζω πόσο θερμά υποστηρίζουν την ομάδα», ανέφερε ο Ισραηλινός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Ισραηλινού τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν.
Ο Κλέιμαν είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του Ισραήλ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Χάποελ Σαμπά πριν μετακομίσει στην Χάποελ Τελ Αβίβ το 2009. Από την Χάποελ παραχωρήθηκε την σεζόν 2009-10 δανεικός στην Μακάμπι Χερζλίγια.

Το καλοκαίρι του 2010 αγωνίστηκε στην Χάποελ Σαμπά και το 2011 επέστρεψε στην Χάποελ Τελ Αβίβ, την φανέλα της οποίας φόρεσε για τρία χρόνια καταγράφοντας 25 συμμετοχές. Το 2014 η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ τον έκανε δικό της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια όπου αγωνίστηκε σε 164 παιχνίδια. Το 2018 με την λήξη του συμβολαίου του μετακόμισε στην Κύπρο και την Ένωση Παραλιμνίου.

Στην Μεγαλόνησο έμεινε μέχρι το 2020 υπερασπιζόμενος την εστία της Ένωσης σε 49 ματς, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια βρισκόταν στον Βόλο όπου φόρεσε την φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας σε 72 αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA τον καλωσορίζει στην οικογένεια του και του εύχεται καλή επιτυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.