Ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» από τη ζωή τη μέρα των 93ων γενεθλίων του Κώστα Νεστορίδη

Κέρδισαν το πρωτάθλημα του 1963 και έπαιξαν μαζί έως το 1966

Ο Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» από τη ζωή τη μέρα των 93ων γενεθλίων του Κώστα Νεστορίδη

Ο σπουδαίος Μίμης Παπαϊωάννου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και βύθισε στο πένθος τον κόσμο της ΑΕΚ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε αυτή την ημέρα να έχει γενέθλια μια τεράστια μορφή της ΑΕΚ, ο Κώστας Νεστορίδης.

Ο θρυλικός Νέστορας που είδαμε πριν από λίγους μήνες στα εγκαίνια της OPAP Arena γιορτάζει σήμερα τα 93α γενέθλιά του. Γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1930 και είναι η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ.

Όταν ο Μίμης Παπαϊωάννου πήρε μεταγραφή το 1962 στην ΑΕΚ ο Νεστορίδης ήταν το μεγάλο όνομα της ομάδας και από την πρώτη ημέρα τον “αγκάλιασε”. Οι δύο τους ήταν φόβος και τρόμος για τις άμυνες των αντιπάλων ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κέρδισαν το πρωτάθλημα του 1963 και έπαιξαν μαζί έως το 1966.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.