ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ο Μαρινάκης θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στους τίτλους στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή

Ψηλά τον πήχη στο θέμα του τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή του Ολυμπιακού έχει βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θέλει να φτιάξει μια ομάδα που θα επιστρέψει άμεσα στους τίτλους στην Ελλάδα και θα πρωταγωνιστήσει σε βάθος χρόνο στην Ευρώπη και γι’ αυτό τον λόγο έχει κάνει πρόταση στον Αντόνιο Κορδόν.

Ποιος είναι ο Αντόνιο Κορδόν; Ένας από τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές στην Ευρώπη με σπουδαία θητεία στην Μπέτις, στη Μονακό και στη Βιγιαρεάλ. Το όνομα του 59χρονου Ισπανού “παίζει” αυτή την περίοδο για την Άστον Βίλα ενώ πριν από λίγες ημέρες ακούστηκε και για την Μπαρτσελόνα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε μαζί του στο Λονδίνο και αργότερα ο Κορδόν έφτασε στην Ελλάδα για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσφορά που έχει στα χέρια του ο Ισπανός είναι πολύ μεγάλη (από οικονομικής απόψεως) και ο Ολυμπιακός περιμένει τις επόμενες ημέρες την απάντησή του. Εάν απαντήσει θετικά θα είναι αυτός που θα κάνει την τελική πρόταση για προπονητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.