ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ

Υποψήφιος για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα είναι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο έμπειρος παράγοντας φιλοδοξεί να πάρει τη θέση του Δημητρίου, ο οποίος και αντικατέστησε με τη σειρά του τον Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά τη δική του σύντομη θητεία στον προεδρικό θώκο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης της Ε.Π.Ο. απέστειλε το βράδυ της Παρασκευής 20 Μαΐου 2022 στη γραμματεία της Ομοσπονδίας την απόφασή της «περί ελέγχου ακεραιότητας/καταλληλότητας του υποψηφίου Παναγιώτη Μπαλτάκου», όπως ορίζεται από το άρθρο 52 και τα Παραρτήματα Γ και ΣΤ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο., διαδικασία που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την απόφαση της ανεξάρτητης επιτροπής: «Ο εν λόγω υποψήφιος πληρεί τα προσόντα που απαιτούνται για να θέσει υποψηφιότητα ως Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και ουδέν κώλυμα εκλογής για την προεδρία της Ε.Π.Ο. έχει».

Στο σκεπτικό της απόφασης, η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Μπαλτάκος «έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον έλεγχο ακεραιότητας προσκομίζοντας εμπροθέσμως άπαντα τα αιτηθέντα δικαιολογητικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατόπιν των ανωτέρω ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. στην Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματισθεί για την 1η Ιουνίου 2022. Υπενθυμίζεται ότι τον κ. Μπαλτάκο έχουν προτείνει 44 Ενώσεις Μέλη της Ομοσπονδίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.