Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με την Πάφο σε φιλικό στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σοκρ με την Πάφο αλλά κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσει

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με την Πάφο σε φιλικό στην Κύπρο

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με την Πάφο σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, το οποίο έγινε μπροστά στους ενθουσιώδεις φίλους του τριφυλλιού, οι οποίοι δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στo πρώτο ημίχρονο του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος και με σκόρερ τους Βέρμπιτς και Κρυπαράκο κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρνείται να ηττηθεί και στα φιλικά παιχνίδια, δείχνοντας χαρακτήρα σε ακόμα μία αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο Λοντίγκιν ήταν κάτω από τα δοκάρια, με τους Βαγιαννίδη και Χουάνκαρ στα άκρα της άμυνας και τον Πούγγουρα με τον Σάρλια στα στόπερ. Ρούμπεν Πέρεθ και Συμεωνίδης ήταν στον άξονα, ο Μπερνάρ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Παλάσιος στο αριστερό άκρο, ο Σαβιέρ στο δεξί και ο Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΦΟΣ: Ολαθάμπαλ, Δημητρίου, Παλάσιος, Μιχαήλ, Χαραμπάτζε, Χέσταντ, Παλέγιο, Ταβάρες, Χόκο, Μπετανκούρ, Βαλακάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (62′ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (78′ Κρυπαράκος), Πούγγουρας (62′ Σιδεράς), Σάρλια (53′ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46′ Σάντσες), Συμεωνίδης (Τσοκάι), Πέρεθ (62′ Κυριόπουλος), Μπερνάρ (62′ Βέρμπιτς), Παλάσιος (46′ Κώτσιρας), Σαβιέρ, Σπόραρ (62′ Καμπετσής).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.