Τέτοια «μαυρίλα» που σκεπάζει τη χώρα ούτε στα Τέμπη...

Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή του: «Δεν μπορώ να μιλάω για Ολυμπιακό με τέτοιες τραγωδίες – Έχουμε πένθος»

Προς τιμήν του ο πιο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού ιεράρχησε σωστά τα πράγματα

Ο Τάκης Τσουκαλάς ακύρωσε την εκπομπή του: «Δεν μπορώ να μιλάω για Ολυμπιακό με τέτοιες τραγωδίες – Έχουμε πένθος»

Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν είχε καμία όρεξη για εκπομπή, πενθώντας το ίδιο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τα αδικοχαμένα αδέρφια τους στο δυστύχημα της Ρουμανίας παρά την σπουδαία νίκη επί του Άγιαξ και την πρόκριση του Ολυμπιακού στα νοκ-άουτ του Champions League.

Πατέρας και ο ίδιος κατανοεί την βαρύτητα των γεγονότων.

Μετέφερε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στους γονείς των θυμάτων και με τα όσα συγκινητικά είπε έδειξε ότι ξέρει πότε είναι η ώρα να μιλάμε για ποδόσφαιρο και πότε να σιωπούμε.

Αναλυτικά είπε:

«Όλη η Ελλάδα πενθεί για τα ελληνόπουλα του ΠΑΟΚ που χαθήκανε τσάμπα. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στους συγγενείς, στους γονείς που υποφέρουν… Να είναι το τελευταίο.

Όπως χαθήκανε και πέντε μητέρες προχθές (σ.σ. στην πυρκαγιά στο ΒΙΟΛΑΝΤΑ). Παιδιά χάσανε τις μανάδες τους και μανάδες χάσανε τα παιδιά τους. Να με συγχωρέσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού και οι υπόλοιποι, δεν θα μπορέσω να κάνω εκπομπή…

Είναι οπαδοί, όπως εμείς, θα μπορούσε να τύχει σε εμένα, σε φίλους μου, που έχουμε διακινδυνεύσει πολλές φορές στο εξωτερικό με βανάκια, με πούλμαν κτλ, δεν γίνεται να κάτσω να πω τις ευκαιρίες της ομάδας μου… Δεν μου βγαίνει… Απλά να πω στους φίλους του Ολυμπιακού να προσέχουν που θα γυρίσουν πίσω και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας. Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και στους γονείς των παιδιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.