ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ολυμπιακός: Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες σε Β.Μαρινάκη και Κ.Καραπαπά

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου

Ολυμπιακός: Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες σε Β.Μαρινάκη και Κ.Καραπαπά

Η χαμηλότερη προβλεπόμενη ποινή επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά από τον αθλητικό δικαστή για τη συμπεριφορά τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League ανακοίνωσε πως επέβαλε 15 μέρες απαγόρευση εισόδου στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών και στον αντιπρόεδρο του συλλόγου για υβριστική συμπεριφορά τους στον διαιτητή Πινέιρο.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 31.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου:

Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριάντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων (31.500,00) ευρώ.

Επιβάλλει στον Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ για την 4β πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11 παρ. 2, 12 παρ. 1 περ. α’, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιβάλλει στον Κ. ΚΑΡΑΠΑΠΑ για την 6η πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος, την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. δ Ι, 11 παρ. 2, 12 παρ. 1 περ. α’, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α’, του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.