ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Eκτός ο Τζολάκης λόγω κάκωσης στον ώμο – Έτοιμος ο Πασχαλάκης κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Τζολάκης υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά από ενοχλήσεις στον ώμο

Ολυμπιακός: Eκτός ο Τζολάκης λόγω κάκωσης στον ώμο – Έτοιμος ο Πασχαλάκης κόντρα στον Παναιτωλικό

Μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Τζολάκης διαγνώστηκε με κάκωση στον ώμο και έτσι θα πρέπει να μείνει λίγες μέρες εκτός για να ξεκουραστεί. Έτσι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη Super League 1 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Τζολάκης, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά από ενοχλήσεις στον ώμο, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό αλλά οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει για λίγες εκτός να ξεκουραστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γεγονός αυτό φέρνει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να παίρνει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Παναιτωλικό, κάνοντας ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα των ερυθρολεύκων στο Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.