ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός: Νέα συμφωνία Μαρσέλο με Β.Μαρινάκη

Ηγεμονικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Νέα συμφωνία Μαρσέλο με Β.Μαρινάκη

Ο Μαρσέλο ταξίδεψε κανονικά με τον Ολυμπιακό στην Ισπανία για την προετοιμασία μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Και από εκεί που έβγαινε προς τα έξω πως οι πρωταθλητές θα κινηθούν για να λύσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου θρύλου, ο παίκτης έχει ξαναμπεί στην πραγματικότητα του συλλόγου.

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει με τον Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη τού περασμένου καλοκαιριού με ένα τεράστιο συμβόλαιο (κάπου στα 3 εκατ. ευρώ) συν μπόνους μεταγραφής (κάπου στα 2 εκατ. ευρώ), προκειμένου να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού.

Μόνο που η αλήθεια ήταν μακριά, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήρε χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που ήθελε, δήλωσε έτοιμος στον προπονητή του, αλλά στα παιχνίδια που είχε παίξει είχε εμφανιστεί με παραπανίσια κιλά και δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπόλοιπων.

Με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός 11άδας, σταδιακά να βρεθεί ακόμα και εκτός ομάδας, να υπάρξουν πρωτοσέλιδα από έγκυρους δημοσιογράφους ότι λύνεται το συμβόλαιό του (σε ένα ευρύτερο κλίμα της περιόδου εκείνης, λόγω και της αποχώρησης του Βρσάλικο), αλλά υπήρξε νέα ανατροπή.

Γιατί ο Ολυμπιακός και ο Μαρσέλο δεν υπέγραψαν συμβόλαιο πριν από 3 μήνες, για να το λύσουν τώρα – Μιλάμε για σούπερ σταρ τού ποδοσφαίρου, που η περίπτωση του χρειάζεται άλλη διαχείριση. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που, πια, στην ομάδα δεν βρίσκεται ένας προπονητής τύπου Κορμπεράν, που δεν μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις με τέτοια ονόματα, αλλά ο Μίτσελ!

Μιλάμε για έναν μύθο τού ποδοσφαίρου στην Ισπανία, ένας ζωντανός θρύλος τής Ρεάλ Μαδρίτης που μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κίνητρο ακόμα και σε έναν παίκτη με τα γαλόνια του Βραζιλιάνου σταρ. Και εκεί ποντάρει η ομάδα για να τον ενεργοποιήσει ξανά, καθώς οι πληροφορίες του τελευταίου διαστήματος ανέφεραν ότι παρόλη την προσπάθεια τόσον καιρό στου Ρέντη, ο Μαρσέλο είχε χάσει μόλις δύο κιλά.

Παρόλα αυτά είχε μια κουβέντα με τον Μίτσελ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να ταξιδέψει με την ομάδα στην Ισπανία για τη μίνι προετοιμασία, και στα φιλικά που αγωνίστηκε ήταν καλός.

Με αποτέλεσμα, τώρα, να υπάρχει ρεπορτάζ στη Βραζιλία που θέλει τον Ολυμπιακό να σκέφτεται από τώρα για να του ανανεώσει το συμβόλαιο (η συμφωνία ήταν τύπου 1+1 το περασμένο καλοκαίρι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.