ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: O A.Πασχαλάκης εξήγησε τον λόγο του ιδιαίτερου κουρέματος του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Ήταν τρέλα της στιγμής το κούρεμα» είπε

Ολυμπιακός: O A.Πασχαλάκης εξήγησε τον λόγο του ιδιαίτερου κουρέματος του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Μετά το τέλος του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε λόγο για μία ιστορική νίκη που θα ακούγεται για πολλά χρόνια, ενώ εξήγησε και τον λόγο του ιδιαίτερου κουρέματος του για το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

“Πολύ σημαντική προσπάθεια όλων. Ήμασταν ενωμένοι. Ιστορική νίκη. Θα ακούγεται πολλά χρόνια μετά. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε χρόνο μπροστά μας.Το πλάνο δεν πήγε όπως θέλαμε και ευτυχήσαμε να το δούμε γρήγορα και να το αλλάξουμε”, δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και πρόσθεσε για το κούρεμα του:

“Ήταν τρέλα της στιγμής το κούρεμα. Ήθελα να δείξω στους συμπαίκτες πως είναι και ο κόσμος μαζί μας”.

Τέλος, ο Έλληνας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δήλωσε: “Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να μας ξεγράψει κανείς”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.