ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο έως το 2024

Ο Χάμες έχει δύο γκολ και μία ασίστ σε 8 συμμετοχές φέτος με τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Οριστική συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες για νέο συμβόλαιο έως το 2024

Κάτοικος Πειραιά θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2024.

Οι Πειραιώτες είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, τον επαγγελματισμό, την επιρροή στο παιχνίδι της πειραϊκής ομάδας και την προσφορά του 31χρονου παίκτη και ήθελαν να τον κρατήσουν και την επόμενη σεζόν, όπως και συνέβη, καθώς ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με την πειραϊκή ΠΑΕ.

Ο Χάμες από τη μεριά του, ξαναβρήκε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν πως έχει αναγεννηθεί στον Πειραιά μετά την περιπέτειά του στο Κατάρ με τη Αλ Ραγιάν και ο ίδιος θεωρεί πως έχει πολλά περισσότερα να δώσει αγωνιστικά στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, στα μισά του πρωταθλήματος, ο Χάμες έχει δύο γκολ και μία ασίστ σε οχτώ συμμετοχές, αποτελώντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.