Ολυμπιακός: Στην Αθήνα σήμερα ο Κανός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός θα περάσει αύριο από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα σήμερα ο Κανός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και σήμερα το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο Σέρχιο Κανός, για να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός θα περάσει αύριο από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο παίκτης

Την περσινή στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν βασικός (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (μόνο 6 ματς ως αλλαγή), ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα για να τον αγοράσει άμεσα.

Ο Κανός έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 σε προάστιο της Βαλένθια. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία, μέχρι το 2013 να μετακομίσει, στα 16 του, σε αυτές της Λίβερπουλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε για 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.