ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΠΑΕ Άρης για την προφυλάκιση των εννέα οπαδών: «Έκπληξη και δυσφορία»

Υποστηρίζει πως οι οπαδοί του Άρη δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από άλλους οπαδούς

ΠΑΕ Άρης για την προφυλάκιση των εννέα οπαδών: «Έκπληξη και δυσφορία»

Οι εννέα συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, γεγονός που έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης.

Η ΠΑΕ Άρης με επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για “έκπληξη και έντονη δυσφορία” για την απόφαση των αρχών, υποστηρίζοντας ότι οι οπαδοί του Άρη δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από άλλους οπαδούς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.

Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.

Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του ΑΡΗ, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει… συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης.

Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νοών νοείτω…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.