ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΕ Βόλος για Σ.Μπένετ: «Θα μπορούσε να φανεί πιο ικανός ως σερβιτόρος»

«Δυστυχώς για μία ακόμη φορά γινόμαστε θύματα ενός απαράδεκτου αρχιδιαιτητή»

ΠΑΕ Βόλος για Σ.Μπένετ: «Θα μπορούσε να φανεί πιο ικανός ως σερβιτόρος»

Επίθεση στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ και συγκεκριμένα στον Στιβ Μπένετ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Βόλος με αφορμή τον ορισμό Έλληνα διαιτητή (Ευαγγέλλου) στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη που κρίνει εν πολλοίς το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ανακοίνωση του Βόλου

«Με αφορμή τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής Βόλος – Αρης, η ΠΑΕ Βόλος επισημαίνει τα εξής:

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά γινόμαστε θύματα ενός απαράδεκτου αρχιδιαιτητή τόσο σε νοοτροπία και λογική αλλά και σε ότι αφορά την απονομή δικαιοσύνης.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι πολύ λίγος για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε ένα πρωτάθλημα όπως το Ελληνικό με πολλές παθογένειες και θεωρούμε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι πρέπει να αντικατασταθεί με συνοπτικές διαδικασίες.

Εξάλλου, θα μπορούσε να απασχοληθεί και σε άλλους τομείς, όπου ενδεχομένως φανεί πιο ικανός όπως για παράδειγμα σερβιτόρος σε κάποιο Ελληνικό νησί με ήλιο, μια και στην πατρίδα του δεν έχουν τον ήλιο της Ελλάδας που τόσο απολαμβάνει ως… τουρίστας τους τελευταίους μήνες

Αλήθεια αυτή την αδικία που βιώνει η ομάδα μας, δεν τη συμμερίζεται κανείς άλλος που ασχολείται με το Ελληνικό πρωτάθλημα;

Αλήθεια, δεν ενοχλείται κανείς άλλος που ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα των πλέι οφ όπου δεν έχει οριστεί ξένος διαιτητής σε κανέναν αγώνα της και πολύ περισσότερο σε αυτόν κόντρα στον Αρη όπου είναι ίσως το κρισιμότερο ματς της αγωνιστικής;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.