ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΑΟΚ-Λαμία 1-1: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Πρόκειται για την 7η «μάχη» κόντρα στην Ένωση στον τελικό της διοργάνωσης

ΠΑΟΚ-Λαμία 1-1: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΠΑΟΚ έφερε 1-1 μέσα στην Τούμπα με την Λαμία και έχοντας σαν… προίκα το 5-1 του “Αθ. Διάκος” προκρίθηκε για 23η φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κόντρα στην ΑΕΚ, για την 9η κατάκτηση του θεσμού σε… άγνωστη -ακόμα- έδρα. 7η “μάχη” κόντρα στην Ένωση, στον τελικό της διοργάνωσης.

Για 6η φορά τα τελευταία 8 χρόνια, ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικό Κυπέλλου! Οι Θεσσαλονικείς έμειναν στο 1-1 με την Λαμία μέσα στην Τούμπα, αλλά το 5-1 του πρώτου ημιτελικού, ήταν αυτό που τους έδωσε το “εισιτήριο” για τον μεγάλο αγώνα που… ψάχνει ακόμα έδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.