ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποντιακά χόρεψε ο Δ.Μελισσανίδης με τον Ηλία Ατματσίδη στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ (βίντεο)

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και θρύλοι της ΑΕΚ

Ποντιακά χόρεψε ο Δ.Μελισσανίδης με τον Ηλία Ατματσίδη στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ (βίντεο)

Παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, έγινε η κοπή της πίτας των παλαιμάχων του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και για ακόμη μια φορά αυτή τη σεζόν καταγράφηκε το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Ένωσης.

Σ’ ένα event γεμάτο χαμόγελα, αναμνήσεις και συγκίνηση ξεχώρισε και ο χορός του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πάλαι ποτέ τερματοφύλακα της ΑΕΚ και της εθνικής Ελλάδας, Ηλία Ατματσίδη.

Πιάστηκαν χέρι – χέρι και χόρεψαν στην πίστα σε ποντιακούς ρυθμούς με τους παρευρισκόμενους να τους χειροκροτούν και να τους επευφημούν.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και θρύλοι της ΑΕΚ όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν και τα λόγια του προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός μεταξύ άλλων, είπε: «Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της» και συνέχισε: «Υπήρξα παίκτης όπως πολλοί από εσάς. Σήμερα είμαι προπονητής, όπως υπήρξατε πολλοί από εσάς. Είναι όμορφο να γίνεται κάτι τέτοιο για εσάς που περάσατε από την ΑΕΚ.

Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση. Συγκινούμε όταν βλέπω όταν θυμούνται ανθρώπους που έχουν φύγει και φυσικά αυτούς που υπάρχουν ανάμεσα μας. Ακουσα ότι ο πρόεδρος μας θα σας παρέχει χώρους, είναι ευχάριστο αυτό.

Όταν κάποιος σταματά να παίζει τον ξεχνούν.

Και είναι όμορφο και είναι θετική η αναγνώριση που γίνεται προς τα πρόσωπα σας.

Πολλοί από εσάς έχουν αποτελέσει μέρος της ιστορίας αυτού του κλαμπ, άλλοι έχουν προσπαθήσει, εμείς ήρθαμε ως νέοι στην Ελλάδα και αισθάνομαι ότι όταν κάποιος αντιπροσωπεύει ένα κλαμπ με αυτήν την ιστορία της ΑΕΚ τότε γίνεσαι μέλος μιας οικογένειας.

Η ΑΕΚ θα μπορούσα να είναι είτε ο πατέρας μας, είτε η μητέρα για όλους μας και όλοι περνάμε να είμαστε μέρος της οικογένειας. Είμαστε ευτυχισμένοι που αποτελούμε μέρος της ΑΕΚ και θα θέλαμε να γράψουμε ένα μικρό μέρος της ιστορίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.