ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Αμαρτέι της Λέστερ

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Αμαρτέι της Λέστερ

Συνολικά επτά παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από τη Λέστερ λόγω του υποβιβασμού της και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Ντάνιελ Αμαρτέι.

Ο 28χρονος αμυντικός έχει συλλέξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στην Ευρώπη και σύμφωνα με τουρκικές πηγές, το όνομα του προτάθηκε και στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ, όπου οι Πειραιώτες αναζητούν περιπτώσεις για εκείνες τις θέσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας ετοιμάζει κρούση στον διεθνή αμυντικό με συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως, καθώς είναι μία περίπτωση που είχε υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όσο ήταν στη Λέστερ.

Βέβαια εκτός από το χρηματικό, στο τραπέζι πέφτει και το θέμα ότι ο Αμαρτέι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και παράλληλα, υπάρχει και το Κόπα Άφρικα τον ερχόμενο χειμώνα, που πιθανόν να είναι με την Γκάνα ο ίδιος. Οπότε, όλα αυτά κάνουν αρκετά δύσκολη την υπόθεση του για τα ελληνικά δεδομένα.

Από εκεί και πέρα, σε επτά χρόνια στο ρόστερ της Λέστερ, εκτός από το πρωτάθλημα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 145 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.