ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

«Πυρά» Γ.Αλαφούζου κατά της ΑΕΚ: «Πέναλτι υπέρ της και αποβολή – Ομάδες από διαφορετικούς θεούς»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Πυρά» Γ.Αλαφούζου κατά της ΑΕΚ: «Πέναλτι υπέρ της και αποβολή – Ομάδες από διαφορετικούς θεούς»

Μετά τα χθεσινά «πυρά» για τη διαιτησία στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και για τις θυγατρικές ομάδες ο Γιάννης Αλαφούζος επανήλθε σήμερα στο Twitter.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί όπου η νεοφώτιστη στην Stoiximan Super League 1 έμεινε με 10 παίκτες από το 4′ και η Ένωση κέρδισε πέναλτι.

«Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή, ομάδες από διαφορετικούς θεούς» έγραψε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία ο Λιβάι Γκαρσία είδε τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του αλλά η Κηφισιά έπαιξε για 89′ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σπίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.