Ρομά ξήλωσε κερκίδα γηπέδου στην Πάτρα και πήγε να την πουλήσει

Με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Ρομά ξήλωσε κερκίδα γηπέδου στην Πάτρα και πήγε να την πουλήσει

Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας ξήλωσε και έκλεψε κερκίδα από γήπεδο της περιοχής και πήγε να την πουλήσει.

To Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας προχώρησε στην εξιχνίαση της κλοπής κερκίδας (!) από το δημοτικό γήπεδο των Σαγεΐκων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ο δράστης (Ρομά) την ώρα που μετέβη σε εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλων στην περιοχή προκειμένου να πωλήσει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τους υπεύθυνους του Δήμου.

Με την κατηγορία της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Η κλοπή σημειώθηκε βραδινές ώρες Παρασκευής προς Σάββατο.

Ο δράστης μετέβη στο γήπεδο και αφού ξήλωσε ανενόχλητος μέρος της κερκίδας αξίας περίπου 1.800 ευρώ, τη φόρτωσε σε τρέιλερ και εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δυο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.