ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Super League: Αυτές είναι οι 14 ομάδες της σεζόν 2024-2025

Η Athens Kallithea ανέβηκε μετά από 18 χρόνια!

Super League: Αυτές είναι οι 14 ομάδες της σεζόν 2024-2025

Αυτές θα είναι οι 14 ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Stoiximan Super League, καθώς η Athens Kallithea εξασφάλισε την άνοδο στη λίγκα μετά από 18 χρόνια.

Η Athens Kallithea πέτυχε το 1-1 στον αγώνα με τα Χανιά και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτιά στον Β’ Όμιλο.

Κάπως έτσι, οριστικοποιήθηκε το παζλ των ομάδων που θα αγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν, αφού ήταν η μοναδική εκκρεμότητα.

Η Athens Kallithea μαζί με τον Λεβαδειακό πήραν τα δύο εισιτήρια της ανόδου από τη Super League 2 και θα συμπληρώσουν τις θέσεις που άφησαν… κενές ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κηφισιά.

Αναλυτικά οι 14 ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη Stoiximan Super League:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παναθηναϊκός,
Ολυμπιακός,
ΑΕΚ,
ΠΑΟΚ,
Άρης,
Αστέρας Τρίπολης,
Λαμία,
Πανσερραϊκός,
ΟΦΗ,
Ατρόμητος,
Παναιτωλικός,
Βόλος,
Λεβαδειακός,
Athens Kallithea.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.