ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνεχίζεται το σίριαλ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Εξετάζονται και οι «Ζωσιμάδες»

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται το σίριαλ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Εξετάζονται και οι «Ζωσιμάδες»

Συνεχίζεται το σίριαλ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς στο προσκήνιο μπαίνει ένα ακόμη γήπεδο! 

Η ΕΠΟ έχει εισπράξει «άκυρο» για το Πανθεσσαλονικό στον Βόλο και όπως φαίνεται το ίδιο θα συμβεί και με το «AEL F.C. Arena» στη Λάρισα, καθώς ο δήμαρχος της πόλης δεν θέλει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σε αυτό το γήπεδο, παρότι ανήκει σε ιδιώτη, τον Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος το παραχωρούσε στην Ομοσπονδία για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Μετά από όλα αυτά και σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ιωάννινα, μπαίνει… στο κάδρο ως υποψήφιο για να διεξαχθεί ο τελικός το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» στην ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Από την Πέμπτη το βράδυ υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Παντελή Κολόκα, με την οποία γη ΕΠΟ βολιδοσκοπούσε εάν είναι θετικός στο να γίνει ο τελικός στο «Ζωσιμάδες».

Ο κ. Κολόκας ζήτησε από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να στείλουν επίσημο έγγραφο, ζητώντας την παραχώρηση του γηπέδου. Εφόσον αυτό συμβεί και η απάντηση είναι θετική, από εκεί και πέρα θα πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» η Αστυνομία, καθώς από αυτήν εξαρτάται αν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα χωρίς να συμβεί οποιοδήποτε παρατράγουδο.

Και αυτό διότι επιθυμία της Ομοσπονδίας είναι να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία οπαδών και από τις δύο ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, οι «Ζωσιμάδες» δεν μοιάζει και το πιο κατάλληλο γήπεδο για τη διεξαγωγή του αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο Κύπελλο Ελλάδας για δύο λόγος:

  • Η πρόσβαση στο γήπεδο προϋποθέτει ότι οι οπαδοί θα πρέπει να περάσουν από κεντρικά σημεία της πόλης.
  • Η επιθυμία να είναι από 5.000 οπαδοί της κάθε ομάδας στο γήπεδο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς η μέγιστη χωρητικότητά του είναι 7.652.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.