ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέλος οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Γκαστόν Ερνάντες, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως δεν θα κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη

Τέλος οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό

Δεν θα προχωρήσει σε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση τον Γενάρη ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να δίνουν τέλος με αυτό τον τρόπο στα σενάρια που κυκλοφορούν.

Μεταγραφές τέλος για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες μετά από ένα γεμάτο Γενάρη με αρκετές προσθήκες να μην προχωρούν στην απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Γκαστόν Ερνάντες, ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως δεν θα κινηθεί για κάποιον άλλο παίκτη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προβεί ήδη σε έξι μεταγραφές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα οι Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι αποκτήθηκαν για την ομάδα σε ένα γεμάτο μεταγραφικό παζάρι από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να κάνει ενέσεις ποιότητας για την δύσκολη συνέχεια του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.