ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θαυμασμό προκαλεί το αερόστατο της ΑΕΚ

Θα πετάξει πάνω από όλη την Ελλάδα

Θαυμασμό προκαλεί το αερόστατο της ΑΕΚ

Το αερόστατο που κατασκευάστηκε για τα εκατοντάχρονα της ΑΕΚ είναι έτοιμο για το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα. Η πρώτη του πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου, στην εορτή της ομάδας στην OPAP Arena. Αν και το αερόστατο θα επισκεφθεί όλη την Ελλάδα, η μεγαλύτερη στάση του θα είναι πάνω από τον Πειραιά!

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έτοιμο να πετάξει ψηλά το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ! Η κατασκευή του στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Η πρώτη του πτήση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη γιορτή για τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας μας στις 13 Απριλίου, στην OPAP ARENA και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και θα μεταφέρει τους εορτασμούς σε κάθε γωνία της Ελλάδας. 100 χρόνια μαζί… και είναι μόνο η αρχή!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.