ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βόλος – Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο κανονισμός για την διακοπή αγώνα

Οι Πειραιώτες δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμού

Βόλος – Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο κανονισμός για την διακοπή αγώνα

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 2-2 με τον Βόλο εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League σε έναν αγώνα που διακόπηκε για 54 λεπτά λόγω των επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα στους οπαδούς και την αστυνομία.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν τιμωρηθεί με ήττα στα χαρτιά και αφαίρεση ενός βαθμού για την οριστική διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα υπήρξε και τιμωρία της έδρας. Αυτή δεν την έχει εκτίσει ακόμη αφού απομένει το ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μπορεί να φέρει νέα ποινή.

Οι Πειραιώτες δεν κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμού αυτή τη φορά αφού το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά, κινδυνεύουν όμως να δουν το Καραϊσκάκη να κλείνει και για άλλα παιχνίδια, αφού για περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει διακοπή ενός αγώνα λόγω επεισοδίων με φθορές ο κανονισμός λέει τα εξής…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, από δύo (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.