ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Ένταση στην άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν (βίντεο)

Ζήτησε την επέμβαση της ασφάλειας

Ένταση στην άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο: Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν τον Αταμάν (βίντεο)

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε να έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτό και να βρίζουν τον Αταμάν! 

Συγκεκριμένα μερίδα οπαδών της Φενέρμπαχτσε, έμεινε στον χώρο μετά την υποδοχή της τούρκικης ομάδας και την ώρα όπου η αποστολή του «τριφυλλιού» αποβιβαζόταν από το πούλμαν, φώναξαν συνθήματα κατά των «πράσινων» και συγκεκριμένα κατά του Εργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος προπονητής που έχει κερδίσει 2 φορές την Euroleague με την Εφές και είναι και εκλέκτορας στην Εθνική ομάδα της χώρας του , εμφανώς νευριασμένος, ζήτησε να επέμβει η ασφάλεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CB (@cyprusbasket)

Ένταση υπήρξε και με τον Ματίας Λεσόρ.

Μάλιστα, η κατάσταση μεταφέρθηκε και στο λόμπι του ξενοδοχείου, εκεί όμως ξεκαθάρισαν όλα καθώς όσοι δεν είχαν διαπίστευση αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ο Παναθηναϊκός παίζει την Παρασκευή (19:00) με την Φενέρ για μια θέση στον τελικό της Κυριακής στο Final-4 της Euroleague.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.